Sådan kontrollerer du tilslutningen til Kaspersky Security Network

Du kan miste tilslutningen til Kaspersky Security Network af følgende årsager:

Der er problemer med licensnøglen (nøglen er f.eks. blevet tilføjet til afvisningslisten).

Sådan kontrolleres tilslutning til Kaspersky Security Network:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

Gå til SikkerhedsindstillingerKaspersky Security Network.

Vinduet Kaspersky Security Network viser status for fdin tilslutning til Kaspersky Security Network.

I nogle tilfælde kan Kaspersky midlertidigt begrænse forespørgsler til Kaspersky Security Network vedrørende omdømmet af filer. Når der er pålagt midlertidige begrænsninger på forespørgsler om oplysninger fra Kaspersky Security Network, vises den tilhørende meddelelse i vinduets venstre del.